PARKETI SABLJO

Tvrtku Parketi Sabljo odlikuje inventivnost, kreativnost uz kontinuirano moderniziranje ponude i usavršavanja usluga. Tvrtka je dizajnirala i održava parkete u našem prostoru i jako smo zadovoljni s napravljenim.

Ilija Đivić

PARKETI SABLJO d.o.o.

Tvrtka Parketi Sabljo osnovana je u siječnju 2003.g  u Rovišću. U samim počecima poslovanja tvrtka je zapošljavala  pet radnika koji su radili na postavi parketa i obavljali završne radove u graditeljstvu (interijeri), što je u to vrijeme bila temeljna djelatnost tvrtke.

Već 2004. godine povećan je opseg poslova na ugradnji parketa i zaposleno je 10 novih parketara.

Krajem iste godine proširena je djelatnost proizvodnjom bordura i intarzija te je tijekom 2005. godine u proizvodnom pogonu sa sedam stolara pokrenuta jedinstvena proizvodnja intarzija iz masiva. Također, iz masivna drva, proizvodi se i posebno dizajnirani namještaj (regali, vitrine, komode, škrinje, stolovi...).

Tvrtka je tijekom 2005. godine izašla na strana tržišta. Otvorena su zastupstva u Sloveniji, Švedskoj, Njemačkoj i Austriji.

Tijekom 2006. godine prerasla je u vodeću tvrtku u regiji za polaganje parketa i montažu podnih obloga.

Tvrtka zapošljava mladi stručno izučeni kadar za obavljanje podopolagačkih radova. Konstantno povećavamo broj zaposlenih ljudi i obučavamo nove parketare. Prilikom postavljanja parketa vodimo računa da se posao izvede dobro, čisto i brzo. Osim postavljanja parketa pružamo usluge izrade drvenih stepeništa i unutarnje stolarije, te vrata i štokova sa ugradnjom.

Naš pristup rada sa parketima temelji se na profesionalnom radu i pružanju kvalitete usluge pri postavi parketa i odabiru materijala za rad. Koristimo vrlo kvalitetne materijale, ljepila, lakove i konstatno ulažemo u nabavku najsuvremenijih strojeva i materijala koji se pojavljuju na tržištu, za bržu i kvalitetniju obradu parketa i njegov savšen izgled.

Veliku pozornost pridajemo općim uvjetima koji su prisutni u prostorima predviđenim za parkete, gdje je neophodna dobra izolacija zidova, podloge, vrata i prozora

Pošto je prisutnost drveta u svakom domu već dugogodišnja tradicija, a ulaganje u parkete jedno je od najisplativijih ulaganja prilikom gradnje objekta, parketi će uvijek biti jedno od najboljih rješenja prilikom opremanja bilo kojeg prostora.

ZA VIŠE INFORMACIJA O TVRTKI "PARKETI SABLJO", POGLEDAJTE VIDEO PREZENTACIJE NA DESNOJ STRANI

PARKETI SABLJO D.O.O

Ulica Hrvatskog proljeća 3
43000 Bjelovar
Telefon: +385 43 220 025
Telefaks: +385 43 220 026
info@parketi-sabljo.com

OIB: 77641360426

Žiro račun:
Erste banka: IBAN HR6424020061100280837
SWIFT: ESBCHR22

Sber banka: IBAN HR6725030071100077625
SWIFT: VBCRHR22

PARKET POSTAVLJANJE

Parkete postavljamo po europskim standardima. Iskustvo smo stekli isto tako na zahtjevnom europskom tržištu. Prije postavljanja parketa, detaljno ispitujemo parkete i podlogu...

REFERENCE

Pogledajte dio s popisa naših referenci: postavljanje parketa i restauracija starih parketa diljem Hrvatske

PRODAJA STANOVA

Prodaje se stan i garaža u Novalji, Otok Pag...